21
No
Van hoekkeuken tot badkamers
21.11.2014 10:44

Wanneer u van plan bent uw keuken op te knappen, de badkamer te renoveren of misschien wel allebei, dan komt daar een hoop bij kijken. Wat is de stijl waarnaar u op zoek bent, welke opstelling past het beste in de daarvoor beschikbare ruimte en wat is het budget?

 

Om het uzelf gemakkelijk te maken, is het een uitkomst wanneer u voor zowel de keuken als de badkamer terecht kunt bij één en de zelfde leverancier. Hierdoor kunt u alles in de zelfde winkel kopen en de levering en montage combineren. Dit scheelt een hoop tijd. Sanitair- en keukenzaak Jan van Sundert in Etten-Leur is hier een goed voorbeeld van. In de showroom treft u niet alleen een enorme collectie keukens, maar u vindt er ook een zeer uitgebreid assortiment badkamers en sanitair. Alsof dat nog niet genoeg is kunt u er zelfs direct bijpassende vloer- en wandtegels bij uitzoeken.

 

Keuken collectie

De keukencollectie bestaat uit alle denkbare stijlen, opstellingen en kleuren. Op u nu op zoek bent naar een hoekkeuken, rechte keuken of een eiland keuken, hier bent u aan het juiste adres. Een hoekkeuken is ideaal wanneer u een wat grotere ruimte heeft, voor een kleinere oppervlakte is een rechte keuken of kookeiland de perfecte oplossing. Wanneer u het last vindt om de juiste opstelling te bepalen, laat u dan informeren door de vakkundige medewerkers. Zij denken graag met u mee om zo uw droomkeuken te realiseren.

 

Badkamer collectie

Op het gebied van badkamers geldt precies hetzelfde. De keuze uit opstellingen en stijlen is zo divers, dat u er ongeacht uw stijl en budget kunt slagen. Ook hier kunt u zich, indien u er zelf niet helemaal uitkomt, uitvoerig laten adviseren. Het is zelfs mogelijk uw droombadkamer samen te stellen met behulp van een professioneel 3-D tekenprogramma. Zo krijgt u direct een duidelijk beeld van het uiteindelijke totaalplaatje van het door u uitgekozen sanitair.

 

Doordat u ook de levering en montage door Jan van Sundert kunt laten uitvoeren, heeft u zelf nergens omkijken naar. Kies daarom ook voor zekerheid, kwaliteit en service en geniet jarenlang van uw droom badkamer of –keuken!

Comments


Datenschutzerklärung
Make your free website at Beep.com
 
The responsible person for the content of this web site is solely
the webmaster of this website, approachable via this form!